• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel

Dehidratált, érzékeny bőrre

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a dehidratált, érzékeny bőr számára.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szúrővel FF25 egy innovatív archidratáló, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését, s ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Ugyanakkor megvédi a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF25 selymes állagú, frissítő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A terméket szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 365 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 87-en próbálták ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Azonnali eredmények: 98% tapasztalt azonnali javulást a bőr hidratáltságában és állította, hogy a termék „rögtön felélénkíti és felfrissíti a bőrt”
  • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
  • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
  • A bőr sima és rugalmas: 95% állította, hogy bőrét simábbnak és rugalmasabbnak érzi.
  • Enyhíti a kellemetlen érzést: 95% állította, hogy a termék „csökkenti a bőrfeszülés érzését”
  • Hatékony napvédelem: 90% gondolta úgy, hogy a termék hatékony védelmet nyújt az UV-sugarak ellen
  • Rendkívül jól használható érzékeny bőrre: 95% egyetértett azzal az állítással, hogy a termék „különösen jól megfelel az érzékeny bőr igényeinek”

Összetevők

Használati útmutató

Reggel és este gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szembe ne kerüljön.

Arcápolás

Napi bőrápolási rutin

Arcát mosó nő képe

Alaposan tisztítsa meg a bőrét Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tejjel (amennyiben száraz a bőre) vagy Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító zselével (ha bőre a normál vagy a vegyes típusba tartozik).

Szemkörnyék ápolása

Először alkalmazza azt a speciális bőrápoló terméket, amelyet használ, például az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolót.

Arcápolás

Reggelente használja az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel, még mielőtt napfény érné a bőrét. Éjszakára használjon fényvédő faktor nélküli terméket. Bőrtípusától függően próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre vagy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet száraz, érzékeny bőrre.

Napfényvédelem

Ha bőre várhatóan erős napsütésnek lesz kitéve, ajánlatos további napvédelmet alkalmazni. Ha száraz a bőre, próbálja ki az Eucerin® Sun Napozó krém arcra FF 50+ terméket, ha pedig a normál vagy a vegyes bőrtípusba tartozik, használja az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF 50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Próbáljon ki más terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arcápolót keres, mely napvédelmet is nyújt.

Bőre dehidratáltt és érzékeny. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy alkalmas legyen az érzékeny bőrön való használatra és javítsa a bőr hidratáltságát. Minden bőrtípushoz illik.

Magasabb szintű napvédelemet keres az arcára. Az Eucerin® napvédő termékcsaládjában 30-as és 50-es faktorszámú termékeket talál.

Intenzíven hidratáló testápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló balzsamot (normál és száraz bőrre) vagy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápolót (normál bőrre).

Bőre hiperérzékeny, és hajlamos a kipirosodásra, illetve arra, hogy égető, csípő vagy viszkető érzés alakuljon ki rajta. Próbálja ki az Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan találom meg a nekem megfelelő hidratálót?

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF15 különösen jó az érzékeny bőrűek számára, akik intenzíven hidratáló, napvédelmet is nyújtó arcápolót keresnek. Weboldalunkon sok helyen talál információt más hidratálókról és a különböző bőrtípusokról, de ha bizonytalan, azt ajánjuk, hogy kérdezzen meg egy gyógyszerészt vagy bőrgyógyászt, aki személyesen segíthet a diagnózis felállításában.

Hogyan készítsem elő a bőröm az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF15 használata előtt?

Kezdje a reggeli bőrápolást azzal, hogy gyengéden, de alaposan megtisztítja arcát az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tejjel, vagy Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselével normál, vegyes bőrre. Ezután használja az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot. Ha gyorsabb megoldást keres a tisztításra, próbálja ki az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosót. Ha a bőre tiszta, jobban be tudja fogadni az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF25 hatóanyagait. Javasoljuk, hogy nappal csak olyan terméket használjon, mely napvédelmet is nyújt. Az esti bőrtisztítást bőrtípusától függően folytassa Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémmel normál, vegyes bőrre, vagy Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló ackrémmel száraz, érzékeny bőrre.

Miért kell a mindennapi bőrápolás részévé tennem a napvédelmet?

Nagyon fontos, hogy arcbőrünket megvédjük a naptól. Arcunkon a bőr vékonyabb és érzékenyebb az UVA- és UVB-sugárzásra, mint testünk egyéb részein. S mivel nem védi ruházat, arcunk egész éven át ki van téve a napsugárzásnak. A hosszan tartó UV-sugárzás csökkentheti az aquaporinok aktivitását, és ennek következtében a bőr ránézésre és érzésre is szárazzá, szikkadttá válhat. A napvédelem segíthet megelőzni a DNS károsodását, a fény bőröregítő hatását és a hiperpigmentációt, vagyis a foltok kialakulását.

Miért van szüksége az érzékeny és kiszáradt bőrnek speciális napvédelemre?

A bőr gyakran azért lesz dehidratált és válik érzékennyé, mert természetes védelme meggyengült. Ennek következményeként erősebben reagál a napfényre és kiszolgáltatottabb a nap káros hatásaival szemben. A napfény előidézheti az érzékeny bőr további kiszáradását, súlyosbíthatja a tüneteket és mindez oda vezethet, hogy a bőr látványra és érzésre még szárazabb lesz, mint amilyen korábban volt. Érdemes olyan termékeket használni, amelyeket kifejezetten száraz bőrre fejlesztettek ki, mert ezek kisebb valószínűséggel okoznak irritációt. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel megvédi a bőrt az UVB és UVA sugarakkal szemben. Ha erősebb védelmet szeretne, próbálja ki a 30-as vagy 50+ fényvédő faktort tartalmazó Eucerin® Sun arcápoló termékeket.

AQUAporin ACTIVE Arcápolás Intenzív és hosszan tartó hidratálás – belülről

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és kiszárad. A száraz bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.
 

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.
 

Az aquaporinok mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. Minden termék formulájában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.
 

Mivel mindenfajta bőrt – a normál, a száraz, a zsíros és a vegyes típusba tartozót egyaránt – fenyeget a kiszáradás veszélye, az Eucerin® AQUAporin ACTIVE választékában mindenki találhat kifejezetten a saját bőrtípusára kifejlesztett terméket. Ezek mindegyike intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, enyhíti a feszülő érzést és a bőrt sugárzó megjelenésűvé, valamint sima és rugalmas tapintásúvá teszi. A termékcsaládról klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy használható érzékeny bőrre is, és minden termék illatanyag- és parabenmentes.

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Eszter,
Én a gyógyszerész tanácsára vásároltam meg ezt a krémet, annak ellenére, hogy zsíros bőrre való terméket kerestem. Kicsit féltem is, hogy újabb pattanásokat fog okozni. Meglepődve tapasztaltam pár nap után, hogy eltűntek a szárazfoltjaim és újabb pattanás sem jött ki. Nagyon szeretem 😃