• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6 Főbb összetevők
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6 Főbb összetevők
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel

5.0
1 Vélemény írása
Hidratált arcbőrt biztosít akár 24 órán keresztül
Enyhíti a száraz bőr feszítő érzétét és az arcbőrt simává, rugalmassá teszi
UVA-/UVB-védelmet biztosít

Dehidratált, érzékeny bőrre

Hidratáló ápolás minden bőrtípusra

Száraz, dehidratált, érzékeny bőrre kifejlesztett hidratáló és fényvédő arckrém, mely aktiválja a bőr saját nedvességelosztó csatornáit, az aquaporinokat. A nedvesség ezeken a csatornákon áramlik a hámsejtek között, így a termék belülről segíti a bőr nedvességegyensúlyának helyreállítását, amelynek köszönhetően a bőr rugalmas, sima és ragyogó lesz.

A termékről

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel egy innovatív archidratáló krém, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését, s ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Ugyanakkor megvédi a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó megjelenésű. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, és/vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. Bőrünknek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

A minden bőrtípusra használható Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel selymes állagú, frissítő termék, mely gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Mindemellett hatékonyan véd az UV-sugarak káros hatásai ellen.

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre, és nem tartalmaz illatanyagot.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel SPF25 selymes állagú, frissítő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és tolerabilitását érzékeny bőrön.

A terméket szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 365 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 87-en próbálták ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

Főbb eredmények

 • Azonnali eredmények: 98% tapasztalt azonnali javulást a bőr hidratáltságában és állította, hogy a termék „rögtön felélénkíti és felfrissíti a bőrt”
 • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
 • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
 • A bőr sima és rugalmas: 95% állította, hogy bőrét simábbnak és rugalmasabbnak érzi.
 • Enyhíti a kellemetlen érzést: 95% állította, hogy a termék „csökkenti a bőrfeszülés érzését”
 • Hatékony napvédelem: 90% gondolta úgy, hogy a termék hatékony védelmet nyújt az UV-sugarak ellen
 • Rendkívül jól használható érzékeny bőrre: 95% egyetértett azzal az állítással, hogy a termék „különösen jól megfelel az érzékeny bőr igényeinek”

Tulajdonságok

 • UVA-/UVB-védelem
 • Gyorsan beszívódik
 • Nem mitesszerképző
 • Kiváló sminkalap
 • Illatanyagmentes

Használata

Használati útmutató

Arctisztítás után vigye reggel és este fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. Szembe ne kerüljön.

Javasolt napi bőrápolási rutin

1. lépés: Tisztítás

Az arckrém felvitele előtt tisztítsa meg az arcbőrét az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] habzó arclemosó zselével. A vízálló szemsmink eltávolításához az Eucerin DermatoCLEAN szemsmink lemosó használatát javasoljuk.

Tovább

2. lépés: Tonizálás

Tonizálja bőrét az Eucerin DematoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben micellás vízzel, így a bőrét – anélkül, hogy kiszárítaná – felkészítheti a bőrápoló termék hatóanyagainak befogadására.

Tovább

3. lépés: Különleges ápolás

Először az ön által használt speciális bőrápoló terméket vigye fel.

Tovább

4. lépés: Ápolás

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE normál és vegyes bőrre terméket gyengéden masszírozza be száraz bőrébe.

Tovább

5. lépés: Védelem

Ha bőre erős napsütésnek lesz kitéve, további fényvédelemre ven szükség. Próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra SPF50+ száraz bőrre vagy az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra SPF50+ terméket normál és vegyes bőrre esetén.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arcápolót keres, mely napvédelmet is nyújt.

Bőre dehidratáltt és érzékeny. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy alkalmas legyen az érzékeny bőrön való használatra és javítsa a bőr hidratáltságát. Minden bőrtípushoz illik.

Próbáljon ki más terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arcápolót keres fényvédő faktor nélkül. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre vagy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet száraz, érzékeny bőrre.

Magasabb szintű napvédelemet keres az arcára. Az Eucerin® napvédő termékcsaládjában 30-as és 50-es faktorszámú termékeket talál.

Intenzíven hidratáló testápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló balzsamot (normál és száraz bőrre) vagy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápolót (normál bőrre).

Bőre hiperérzékeny, és hajlamos a kipirosodásra, illetve arra, hogy égető, csípő vagy viszkető érzés alakuljon ki rajta. Próbálja ki az Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló SPF25 terméket.

Összetevők

Az aquaporinok alacsony száma miatt a nedvességtartalom csökken (sematikus ábrázolás)

A megnövekedett számú aquaporinok hatására intenzív hidratáltság érzékelhető még a bőr mélyebb, epidermális rétegeiben is. (sematikus ábrázolás)

Hogyan hatnak együtt

A különleges formula egy továbbfejlesztett glicerolszármazékot, természetazonos glüko-glicerolt tartalmaz, melynek kiváló hidratálóképessége tudományosan bizonyított. A glüko-glicerol aktiválja a bőr saját nedvességtovábbító csatornáit, az aquaporinokat. A formula segít megerősíteni a bőr természetes védelmi rendszerét, ezáltal megelőzi a vízvesztést és hosszan tartó hidratációt biztosít.

Gyakori kérdések (7)

5.0
1 véleménye szerint *
1
0
0
0
0
 • Eszter 2017. 05. 22.
  Én a gyógyszerész tanácsára vásároltam
  Termékminta:
  Ingyenes termékminta
  Én a gyógyszerész tanácsára vásároltam meg ezt a krémet, annak ellenére, hogy zsíros bőrre való terméket kerestem. Kicsit féltem is, hogy újabb pattanásokat fog okozni. Meglepődve tapasztaltam pár nap után, hogy eltűntek a szárazfoltjaim és újabb pattanás sem jött ki. Nagyon szeretem

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.