• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin AQUAporin ACTIVE normál és vegyes bőrre

Kiszáradt, érzékeny bőrre

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a kiszáradt, érzékeny bőr számára.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál, vegyes bőrre termék frissítő archidratáló, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és kiszárad. A száraz bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezeken keresztül áramlik a víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE normál és vegyes bőrre termék könnyű állagú, frisstő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a feszülő érzést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A terméket klinikailag tesztelték in vitro és in vivo vizsgálatokkal, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 365 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 88-an próbálták ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Azonnali eredmények: 98% tapasztalt azonnali javulást a bőr hidratáltságában.
  • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
  • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
  • A bőr sima és rugalmas: 89% állította, hogy bőrét simábbnak és rugalmasabbnak érzi.
  • Enyhíti a kellemetlen érzést: 94% állította, hogy a termék „csökkenti a bőrfeszülés érzését”
  • Rendkívül jól használható érzékeny bőrre: 97% egyetértett azzal az állítással, hogy a termék „különösen jól megfelel az érzékeny bőr igényeinek”

Összetevők

Használati útmutató

Reggel és este gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szembe ne kerüljön.

Arcápolás

Napi bőrápolási rutin

Szem ápolása

Először alkalmazza azt a speciális bőrápoló terméket, amelyet használ, például az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolót.

Az arc ápolása

Használja az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hirdratáló arckrémet normál és vegyes bőrre

Napfényvédelem

Ha bőre várhatóan erős napsütésnek lesz kitéve, óvja normál és vegyes bőrre kifejlesztett napvédővel, például Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Próbáljon ki egy másik terméket, ha …

Könnyű, mégis intenzíven hidratáló arcápolót keres.

Normál vagy vegyes típusba tartozó bőre szárazzá és érzékennyé vált. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arcrkémet normál, vegyes bőrre kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az érzékeny bőr igényeinek. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

Könnyű, mégis intenzíven hidratáló archidratálót keres, mely az UVA- és UVB-sugarak ellen is védelmet nyújt. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel FF25.

Olyan arcápoló terméket keres érzékeny bőrre, mely csökkenti a ráncok mélységét és erősíti a bőrt. Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluidot normál, vegyes bőrre. Ez a termék 15+ fényvédő faktort is tartalmaz.

Intenzíven hidratáló arcápolót keres, de a bőre száraz és érzékeny. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre termék kifejezetten száraz és érzékeny bőrre készült. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kiválóan alkalmazható száraz bőrön és javítja a bőr hidratáltságát.

Intenzíven hidratáló testápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin Frissítő testápolót.

Bőre hiperérzékeny, s ennek fő tüneteként égető, csípő vagy viszkető érzést tapasztal. Próbálja ki az Eucerin® UltraSENSITIVE Arcápolót normál, vegyes bőrre, mely csak korlátozott számú összetevőt tartalmaz, hogy ezáltal is csökkentse az allergiás reakció kockázatát.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan találom meg a számomra megfelelő hidratáló terméket?

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál, vegyes bőrre különösen jó azok számára, akik könnyű, mégis intenzíven hidratáló arcápolót keresnek. Weboldalunkon sok helyen talál információt más hidratálókról és a különböző bőrtípusokról, de ha bizonytalan, azt ajánjuk, hogy kérdezzen meg egy gyógyszerészt vagy bőrgyógyászt, aki személyesen segíthet a diagnózis felállításában.

Hogyan készítsem elő a bőröm az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál, vegyes bőrre való termék használata előtt?

Kezdje a bőrápolást azzal, hogy gyengéden, de alaposan megtisztítja arcát az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre használatával. Ezután használja az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot. Ha gyors és kényelmes megoldást keres a tisztításra, próbálja ki az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosót. Ha a bőre tiszta, jobban be tudja fogadni az Eucerin® AQUAporin ACTIVE normál és vegyes bőrre hatóanyagait.

Miért kell a mindennapi bőrápolás részévé tennem a napvédelmet?

Nagyon fontos, hogy arcbőrünket megvédjük a naptól. Arcunkon a bőr vékonyabb és érzékenyebb az UVA- és UVB-sugárzásra, mint testünk egyéb részein. S mivel nem védi ruházat, arcunk egész éven át ki van téve a napsugárzásnak. A hosszan tartó UV-sugárzás csökkentheti az aquaporinok aktivitását, és ennek következtében a bőr ránézésre és érzésre is szárazzá, szikkadttá válhat. A napvédelem segíthet megelőzni a DNS károsodását, a fény bőröregítő hatását és a hiperpigmentációt, vagyis a foltok kialakulását.

Miért van szüksége az érzékeny és kiszáradt bőrnek speciális napvédelemre?

A bőr gyakran azért szárad ki és válik érzékennyé, mert természetes védelme meggyengült. Ennek következményeként erősebben reagál a napfényre és kiszolgáltatottabb a nap káros hatásaival szemben. A napfény előidézheti az érzékeny bőr további kiszáradását, súlyosbíthatja a tüneteket és mindez oda vezethet, hogy a bőr látványra és érzésre még szárazabb lesz, mint amilyen korábban volt. Érdemes olyan termékeket használni, amelyeket kifejezetten száraz bőrre fejlesztettek ki, mert ezek kisebb valószínűséggel okoznak irritációt. A szokásos nappali fény UV-sgárzása ellen próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV szűrővel FF25 terméket, ha pedig erősebb védelemre van szükség, használja az Eucerin® Sun Mattító fluidot FF50+ UV szűrővel.

AQUAporin ACTIVE Arcápolás Intenzív és hosszan tartó hidratálás – belülről

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és kiszárad. A száraz bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.
 

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.
 

Az aquaporinok mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. Minden termék formulájában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.
 

Mivel mindenfajta bőrt – a normál, a száraz, a zsíros és a vegyes típusba tartozót egyaránt – fenyeget a kiszáradás veszélye, az Eucerin® AQUAporin ACTIVE választékában mindenki találhat kifejezetten a saját bőrtípusára kifejlesztett terméket. Ezek mindegyike intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, enyhíti a feszülő érzést és a bőrt sugárzó megjelenésűvé, valamint sima és rugalmas tapintásúvá teszi. A termékcsaládról klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy használható érzékeny bőrre is, és minden termék illatanyag- és parabenmentes.

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Daniella,

Végre megtaláltam az arcomnak legmegfelelőbb arckrémet! :)

Jó pár arckrémet kipróbáltam már, de egyik se vált be igazán. Hosszas keresgélés és vélemények olvasása után rátaláltam az Eucerin Aquaporin Active arckrémre. Már az első használat után észrevettem a különbséget, hogy ez a krém más, mint az eddigiek. Az előző krémekhez képest, az Aquaporin Active használata után nem éreztem zsírosnak a bőröm, sőt.. üdévé és kellemes tapintásúvá varázsolta az arcom. Tetszik, hogy parabén- és illatanyagmentes! Köszönöm Eucerin!