• (38)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Anti-Pigment Nappali arckrém FF30

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat

Hidratáló nappali arckrém UVA- és UVB-védelemmel az egyenletes tónusú, ragyogó bőrért.

Pigmentcsökkentő nappali krém 30-as fényvédő faktorral

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális hatások és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek és májfoltok (más néven napfoltok) jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Az UVA- és UVB-szűrőket tartalmazó, 30-as fényvédő faktorú hidratáló nappali arckrém hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin EVEN BRIGHTER termékeket kontrollált termékhasználati kutatás keretében vizsgáltuk, hiperpigmentált bőrű személyeken.

FŐBB EREDMÉNYEK

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás volt, melyet 120 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek1.

Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd négy heti rendszeres használat után:

 

2 hét után

4 hét után

A termék egyenletesebbé teszi bőröm tónusát

97%

97%

A termék ragyogóbbá teszi a bőröm

94%

97%

A termék hatékonyan halványítja a sötét foltokat

82%

98%

A termék megakadályozza a sötét foltok kialakulását

84%

97%

 

1 Beiersdorf AG, PiU, November 2017

Gyakori kérdések

Az Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 használható májfoltos bőrre?

Igen. Az Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 sok különböző fajta hiperpigmentáció csökkentésére használható, beleértve a májfoltokat (melyek napfoltként is ismertek). Emellett 30-as fényvédő faktorával védi a bőrt a napsugárzástól és ezáltal segít csökkenteni a napfény által előidézett pigmentációs problémákat. Az optimális eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a krémet használja együtt az Eucerin Anti-Pigment termékcsalád más tagjaival.

A hiperpigmentációról szóló cikkből többet is megtudhat a hiperpigmentáció fajtáiról, és arról, hogy mi okozza őket.

Miért tartalmaz az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 UVA- és UVB-védelmet?

A nap sugarai még felhős napokon is előidézhetnek hiperpigmentációt, fényöregedést (így nevezik a napfény okozta idő előtti bőröregedést), valamint DNS-károsodást. Tudjon meg többet minderről cikkünkből, mely a nap bőrre gyakorolt hatásairól szól. Nappali arckrémünk UVA- és UVB-szűrőket is tartalmaz, így nap mint nap biztosítja a bőrnek a szükséges védelmet.

Ha olyan terméket keres, melynek elsődleges célja a napvédelem, az Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket. Ezeket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különböző problémákra, mint amilyen a bőr öregedése, a bőrszárazság, a zsíros és aknéra hajlamos bőr vagy a napallergiák. A termékcsaládban színezett termékek is találhatók, melyek segítenek elfedni a sötét foltokat.

Összetevők

Napi bőrápolási rutin

A hiperpigmentáció elleni krém alkalmazása előtt alaposan tisztítsa meg a bőrét

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

Tonikkal készítse elő a bőrét a pigmentcsökkentő krém felvitelére

Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DematoCLEAN Clarifying Toner-t (minden bőrtípusra)

 
Vigye fel arcára a hiperpigmentáció elleni krémet

Hidratálja bőrét reggel Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, este pedig Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém használatával.

A legjobb eredmény eléréséhez a hidratáló krém előtt használja az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet.  Egy nap maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket.

A hiperpigmentáció elleni nappali arckrém után használhat napvédő terméket is

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 UVB- (FF30) és UVA-védelmet is biztosít. Ha további napvédelmet szeretne, az  Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket, melyeket  kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különféle problémákra.

Az azonnali arcszínkorrekcióhoz az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 után használjon Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek a termékek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Mi tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha …

Csökkenteni szeretné a pigmentfoltokat:

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 hatékonyan halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.

Meg akarja előzni a pigmentfoltok újbóli megjelenését:

A thiamidolt tartalmazó formula segít megakadályozni, hogy a pigmentfoltok ismét megjelenjenek, az UVB- (FF30) és UVA-szűrők pedig védik a bőrt a napsugárzás okozta további hiperpigmentáció ellen.

Szeretné, ha bőre világosabb és még sugárzóbb lenne:

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 segít egyenletessé tenni a bőr tónusát, így az arc ragyogóbb és még sugárzóbb lesz.

Mindennap használható hidratáló arckrémet keres, melyet a smink alá is felvihet:

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 minden bőrtípusra használható.

Azonnali megoldást keres az arcszín korrigálására:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Nagyon magas faktorú fényvédő terméket keres:

Az Eucerin Sun termékcsaládban csúcsminőségű, 50 és 50+ fényvédő faktoros termékeket talál, melyeket a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.

Eucerin Anti-Pigment hiperpigmentációt csökkentő termékek Az egyenletes tónusú, ragyogó bőrért

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, hogy bőre egyenletesebb megjelenésű és sugárzó legyen.

Mindhárom termék – egy nappali krém, egy éjszakai krém és egy korrektor stift – thiamidolt tartalmaz. Ez egy hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

A termék értékelése
  • (38)
4,7 az 1-5 skálán / 38 értékelés
5 csillag
31
4 csillag
4
3 csillag
2
2 csillag
1
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Evi,
Másfél hete használom a nappali,az éjszakai krémet és a korrektor stiftet esténként.Nem hittem benne,de a májfoltok az arcomon kb.80 %-ban elhalványodtak már most.Iszonyatosan jó termékcsalád,csak ajánlani tudom!Biztos,hogy csak ezt fogom már használni.Évek óta semmi sem segített, most már szeretek a tükörbe nézni, ez egy "csodakrém"!!!
Ancsa,
Mint hidratáló krém egészen jónak mondható, könnyű, lágy textúrájú termék, hamar beszívja a bőröm. Viszont alapvetően nem erre lett kifejlesztve. Engem nagyon zavar az alkoholos illata, amit kinyomáskor lehet érezni. A pigmentfoltjaimmal, illetve szeplőimmel semmit sem tudott kezdeni, pedig hetek óta használom, ahogy kell. Sajnálom, hogy nem túl pozitív a véleményem, viszont szerintem fontos, hogy egy-egy termék tesztelésekor az őszinte véleményünket osszuk meg.
renasava,
Kellemes illatú, jó állagú krém. Három hetes használat után minimális halványító hatás látható,.
Gelus,

Hatásos

Napi szinten használtam, és a pigment foltokat szépen halkványította is, de sajnos borzasztóan kiszárította az amúgy is száraz bőrömet. Ezért csak4 csillagot adok. De összességében jó, és zsírós bőrűeknek tuti kiváló lehet.
St.Eszti,

Nagyon szeretem

Sziasztok, Napi szinten használom, és már egy hét után láttam magamon a jó hatását. Bőröm gyulladásai csökkentek és a kombinált bőrtípusomból származó zsírosság is elmúlt. Kellemes illatú, hab állagú krém. A tubusból nagyon jó nyomni, mert nem jön ki sok, tehát sokáig elég. Csak ajánlati tudom mindenkinek!