• 1/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 2/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 3/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 4/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 5/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 6/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 7/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 1/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 2/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 3/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 4/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 5/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 6/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+
 • 7/7 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+

Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+

5
2 Vélemény írása
Nagyon magas szintű fényvédelem az arcbőr számára
Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény ellen
Minden bőrtípusra

Korszerű fényvédő arckrém színpigmentekkel, minden bőrtípusra, medium árnyalatban.

Az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) magas és nagyon magas fényvédő faktorral véd az UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen. A fényvédő segíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, csökkenti a bőröregedés jeleit és egyenletessé teszi az arcszínt.

A termékről

Az 50-es fényvédő faktorú CC krém minden típusú arcbőrt megvéd a fény okozta bőröregedéstől

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+  mindennapos használatra szánt arckrém, mely minden, közepes árnyalatú bőr számára egyenletes, természetes napbarnított megjelenést biztosít. Az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A színezett napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A formulában levő hialuronsav és az ásványi pigmentek azonnal egységessé teszik az arcszínt és láthatóan csökkentik az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az arcszín egyenetlenségeit.

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ mentes az illatanyagoktól, és kellemesen könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az érzékeny bőr nagyon jól tolerálja.

1 - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását érzékeny bőrön. Tesztek bizonyítják, hogy trópusi páradús éghajlaton is használható.

TULAJDONSÁGOK

 • színezett
 • könnyű textúra
 • nem zsíros
 • nem ragad
 • nem mitesszerképző
 • illatanyagmentes

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt menyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a fényvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

Tovább

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

Tovább

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Tovább

Fontos tanácsok a napvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A napvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Színezett napvédőt keres, mely megvédi arcbőrét a napfény okozta öregedéstől:

az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+  nagyon magas szintű védelmet nyújtó napvédő, melyet a napfény okozta öregedés megelőzésére fejlesztettek ki. Azonnal egyenletes árnyalatúvá teszi arcbőrt és láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az arcszín egyenetlenségeit.

Olyan napvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól óvja arcbőrét, hanem a HEVIS fény káros hatásaitól is:

 az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédő Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Mindennapos használatra alkalmas napvédőt keres, melyet sminkalapként is használhat:

az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ ideális sminkalap.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Élvezni szeretné az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ előnyeit, de színpigmentek nélküli terméket keres:

próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket.

Színezett öregedésgátló krémet keres, alacsonyabb fényvéfő faktorral:

próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF 15 Light vagy Medium terméket, de ne feledje, hogy ezek nem nyújtanak védelmet a HEVIS fény ellen.

Magas fényvédő faktorú, fényöregedést gátló napvédőt keres testre:

próbálja ki az Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ terméket.

Összetevők

Gyakori kérdések (7)

 • Mit jelent a napfény okozta öregedés, más néven fényöregedés?

  Napfény okozta öregedésnek nevezzük a bőr idő előtti öregedését, mely a napsugárzás hatására következik be. Becslések szerint a bőr idő előtti öregedése 90%-ban a napsugárzás rovására írható. 2

  2 - Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8.

 • Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort kell használnom?

  A fényvédők négy különböző védelmi szintet képviselnek: alacsony (fényvédő faktor 6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál jobb védelmet kap, de figyelni kell a termékek gondos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem), és a fényvédőt kétóránként bőséges mennyiségben újból alkalmazni kell.

 • Mi a különbség az UVA- és az UVB-sugárzás között?

  Az UVA-sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Serkentik a szabadgyökök képződését, és ezzel oxidatív stresszt idéznek elő, mely közvetett módon DNS-károsodáshoz vezethet (a szabadgyökök idővel megváltoztatják a sejtekben levő DNS-t). Az UVA-sugarakat leggyakrabban a fényöregedéssel (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedésével) hozzák összefüggésbe, de ezek a sugarak kiválthatnak napallergiát is, például polimorf fénykiütéseket (PLE) idézhetnek elő. Az UVB-sugarak szintén okozhatnak allergiát, de kisebb mértékben.

  Az UVB-sugarak biztosítják a bőrnek az energiát a D-vitamin előállításához, és serkentik a melanin termelődését is, mely napsütötte barna színt ad a bőrnek. Nem jutnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, csak a bőr külső rétegébe hatolnak be, de közvetlen és azonnali károsodást, például napégést okoznak. A sejtekben levő DNS közvetlenül elnyeli az UVB-sugarakat, és ez bőrbetegségekhez, például aktinikus keratózishoz és bőrrákhoz vezethet.

  Mindkét fajta UV-sugárzás előidézhet hiperpigmentációt és hozzájárulhat a májfoltok (más néven napfoltok) és melazmák megjelenéséhez.

 • Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

  A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEV fényként, HEVL-ként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

  Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a HEVIS fény is behatol a bőr (a dermisz) mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés (a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát. Hatással vannak a sejtekre és lebontják a kollagént, valamint az elasztint, vagyis azokat a fehérjéket, melyek a bőr telt, fiatalos megjelenését biztosítják. A HEVIS fényt az egyenetlen arcszín és a melazmák kialakulásával is összefüggésbe hozzák.

  Sok korszerű fényvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a HEVIS fény negatív hatásaitól is. Ezek a termékek megbízható védelmet nyújtanak a bőr napfény okozta, idő előtti öregedése ellen, és hosszú távon segítenek felvenni a harcot az öregedés látható jeleivel, például a ráncok kialakulásával szemben.

 • Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

  Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A napvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a  fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

 • Használhatok sminket az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ fölött?

  Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+  egyenletes árnyalatúvá és természetes napbarnított megjelenésűvé teszi a világos bőrt. Segít elfedni a pigmentfoltokat és a bőrhibákat is. De ha alapozónak szeretné használni a további sminkeléshez, arra is kiváló. Ideális alapot biztosít mind a folyékony, mind a por alapú sminkek számára, melyek biztonságosan felvihetők az arcra, anélkül, hogy a napvédelem hatékonyságát befolyásolnák. Azonban ne feledje a fényvédőt újra és újra alkalmazni a nap során.

 • Mi a különbség az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ és az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 között?

  Mindkét formulában megtalálható az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology), mely egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket 1 és a licochalcone A hatóanyagot, ami semlegesíti a az UV-fény és a nagy energiájú látható fény következtében létrejött szabadgyököket. Ezenkívül mindkét formula tartalmaz glicirretinsavat, ami támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, valamint a ráncokat láthatóan csökkentő hialuronsavat is.

  A két termék között a következők jelentik a fő különbséget:

  • Az egyik nagyon magas fokú (FF 50+), míg a másik magas fokú (FF 50) napvédelmet nyújt
  • Az egyik színpigmenteket tartalmaz (melyek a bőrt természetes napbarnított színűvé és egyenletes árnyalatúvá teszik), míg a másikban nincsenek színpigmentek

  A két termék állaga között is van egy nagyon kis különbség: mindkét termék kellemesen könnyű textúrájú, de a színezett termék valamivel krémesebb.

  1 - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

5
2 véleménye szerint *
2
0
0
0
0
 • Timi 2017. 05. 22.
  Szuper krém
  Szép színt ad az arcomnak és emellett véd a nap káros hatásaitól. Tökéletes párosítás.
 • Kata 2017. 05. 17.
  Arany csillámos!
  Arany csillámra nem számítottam. Csak kézfejen próbáltam, nincs merszem arcra használni arany színű csillámokat. Még a döbbenet hatása alatt vagyok.

Építsd fel a bőrápolási rutint