• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin UreaRepair PLUS Urea illatosított tusfürdőhab

0.0
0 Vélemény írása
Hatékonyan tisztítja a bőrt
Száraz, durva tapintású bőrre
Ureával és természetes hidratáló faktorokkal

Száraz, érdes bőr ápolására

Könnyű és gyengéd tusfürdőhab bőrnyugtató, allergénmentes illattal. Hatékonyan tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná, így használatával a bőr puha és rugalmas lesz.

 

A termékről

Enyhén illatos tusfürdőhab a száraz bőr ápolására

Bizonyos szappanok és mosakodószerek durva összetevőket tartalmaznak, amelyek eltávolítják az epidermális lipideket és hidratáló faktorokat, amelyek a bőr természetes védőrétegét képezik. Ezért irritálhatják a bőrt, és tovább száríthatják.

Az Eucerin UreaRepair PLUS Urea tusfürdőhab egy gyengéd mosakodószer az arcra és a testre, amelyet kifejezetten a száraz, rendkívül száraz, érdes és irritált bőrön történő mindennapi használatra fejlesztettek ki. A hidratáló összetevők - urea és egyéb hidratáló faktorok - egyedülálló kombinációjának köszönhetően könnyed és puha érzést nyújt a bőrön, gyengéden, dörzsölés nélkül tisztít. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan gyengéden és hatékonyan tisztít, valamint védi a bőrt a további kiszáradástól.

A száraz bőrre kifejlesztett tusfürdőhab enyhén illatos, bőrbarát, allergénmentes összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek és a száraz bőrhöz is gyengédek. Ezenkívül nem tartalmaz olyan illatanyagokat, amelyek allergiát okozhatnak. Nyugtató, finom illattal biztosítja a gyengéd tisztítás minden előnyét. Simává és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Alkalmas felnőttek számára, beleértve az érett bőrrel rendelkezőket és/vagy a cukorbetegségben szenvedőket, valamint három és annál idősebb gyermekek számára is. Kiegészítő kezelésként is használható.

 

Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt és bizonyított

A termék kiváló hatékonyságát és kitűnő bőrtolerabilitását száraz, nagyon száraz bőrön elvégzett klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az enyhén illatos formula nem okoz bőrpírt és bőrszárazságot. A termék cukorbetegség esetén valamint kiegészítő ápolás részeként is alkalmazható.

Főbb eredmények

172, 25 és 751 év közötti, száraz bőrű nő részvételével készítettünk termékhasználati tanulmányt (PiU). A termék két hétig tartó rendszeres használata után a résztvevők a következő eredményekről számoltak be:

 

2 hét után

A termék gyengéden tisztít

98%

A termék egy ápoló tusfürdőhab

97%

A terméket nem kell bedörzsölni, elég gyengéden felvinni

97%

A termék hatékonyan tisztítja a száraz bőrt

91%

A termék simává és rugalmassá teszi a bőrt 89%
A termék nyugtató illatú 80% 

 

1 Beiersdorf AG, PiU, Olaszország, 2020. június

Tulajdonságok

 • enyhén illatos
 • enyhén habzó

Használata

Használata

 • Nyomjon ki egy kis mennyiségű habot a kezébe
 • Vigye fel az arcára és a testére
 • Alaposan öblítse le

A legjobb eredmények érdekében használja száraz bőrre kifejlesztett hidratáló termékkel együtt, például az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea illatosított testápolóval együtt.

Használja ezt a terméket, ha…

Mosakodószert keres száraz, érdes bőr ápolására.

A bőrnyugtató illatú Eucerin UreaRepair PLUS Urea illatosított tusfürdőhab megvédi a bőr természetes védőrétegét, és megakadályozza a további kiszáradását, miközben simává és rugalmassá varázsolja a bőrt.

Enyhén illatos mosakodószert keres arca és teste száraz bőrére.

Az Eucerin UreaRepair PLUS Urea tusfürdőhab (nyugtató illatú) finom és nyugtató illatú, amely bizonyítottan nem irritálja az érzékeny bőrt.

Bőre nagyon száraz és könnyen irritálható.

Az illatosított tusfürdőhab minden típusú száraz bőrre alkalmas.
Eucerin UreaRepair PLUS Urea Shower Foam with a soothing scent protects skin’s natural barrier and prevents it from further drying out leaving it feeling smooth and supple.

Cukorbeteg bőre van.

Az Eucerin UreaRepair PLUS Urea illatosított tusfürdőhab alkalmas cukorbetegek bőrének ápolására is. Kiegészítő kezelésként is használható.

 

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Mosakodószert keres teste száraz, érdes bőrére, de inkább illatanyagmentes terméket szeretne.

Javasoljuk az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószert. Gyengéd de hatékony és illatanyagmentes mosakodószer száraz, rendkívül száraz és érdes bőrre.

A száraz, érdes bőr tisztítása után alkalmazható hidratáló testápolót keres.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea illatosított testápoló tökéletes kiegészítő a tusfürdőhabhoz. Ha illatmentes hidratáló terméket keres, próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea testápolót vagy az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea tégelyes testápolót.

Kifejezetten száraz bőrre keres arctisztítót.

Javasoljuk az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] arctisztító tejet, amely a bőr kiszárítása nélkül távolítja el a sminket és a szennyeződéseket.

Teste száraz és érzékeny bőrére keres mosakodószert.

Próbálja ki az Eucerin pH5 folyékony mosakodószert, az Eucerin pH5 tusfürdő olajat vagy az Eucerin pH5 kímélő tusfürdőt, az Ön által preferált textúrától függően.

Ön vagy gyermeke atópiás bőrgyulladásban szenved, és megfelelő mosakodószert keres.

Az Eucerin AtopiControl tusfürdőolaj használatát javasoljuk.

Összetevők

Gyakori kérdések (4)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.